Mandag tok Nøtterøy 2 med Christer og Tore Heitun og Jon Stensvold Trond Løfqvist en overbevisende seier over Konnerud BK og dermed er begge våre lag klare for runde 3, der Nøtterøy 2 møter Midt-Telemark 1 og Nøtterøy 1 reiser til Brevik. Her sikrer Christer 14 imp ved å spille hjem en slem som gikk bet ved det andre bordet:

N/Ø-V
8 6
E D 10 8 2
K D
E D 8 5
4 2 10 9 7 3
9 7 4 K 6 5
E 10 9 5 8 6 3
Kn 9 7 3 6 4 2
E K D Kn 5
Kn 3
Kn 7 4 2
K 10

Christer og Tore meldte:  N              S

1 hj          1 sp

2 kl          2 ru

2 NT        6 NT

pass

Øst spilte ut en ruter til Vest ess, og så kom det hjerter i retur. Christer stakk opp med esset, tok for ruter konge og spilte sparen til bunns. På den siste ble Vest skvist i minorfargene, og slemmen var i havn. Innledningen var den samme ved det andre bordet, men her tok spillefører hjerterfinessen og gikk bet. Jeg tror Christers plan er bedre. DEn lykkes hvis kløver knekt, 9 sitter dobbel eller tredje. Den lykkes som sitsen er med minorskvis, og den lykkes også hvis hjerter konge sitter sammen med kløverlengden.

Kategorier
Kalender